Villa te koop

682500€

3 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 11363399
Immoweb code : 11363399

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
739 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met uniek uitzicht

Stap binnen in deze prachtige ruime woning en laat je betoveren door de overvloedige lichtinval en het gevoel van ruimte. Met een architecturale meerwaarde die zich uit in strakke belijning en ruwe eiken ramen, biedt deze moderne residentie een harmonieus samenspel tussen comfort en verfijning. Gelegen in een rustige omgeving, geniet je hier van een betoverend uitzicht, terwijl de gezellige tuin uitnodigt tot ontspanning en sereniteit.

Het gelijkvloers verwelkomt je met een elegante inkomhal met vestiaire en gastentoilet, en een royale open leefruimte die naadloos overgaat in een ruime keuken met ontbijthoek. Hier vind je tevens een eetruimte, zithoek en zelfs een bibliotheek, allemaal doordrenkt van een machtig ruimtegevoel.

Op het verdiep vind je de master bedroom met eigen badkamer, twee kinderkamers en een 2de badkamer. De vide zorgt voor een nauwe connectie tussen het bureau en het leven op het gelijkvloers.

De zolder biedt een atelierruimte. Aan opslagruimtes op zolder of in de kurkdroge kelder geen gebrek. Ook een fitnessruimte en werkplaats in de kelder, allemaal toegankelijk via binnen- en buitentrap.

De tuin is een ware oase met een zwemvijver, ruim terras, een gezellige patio. Perfect voor ontspannen buitenplezier!
De woning speelt met hoogwaardige materialen, waaronder vezelcement gevel, domotica, vloerverwarming, gepolierde betonnen vloeren en triple glas, waardoor deze woning niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een toonbeeld van modern comfort.

Neem contact op