Villa te koop

670000€

3 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11187658
Immoweb code : 11187658

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
1500 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met aangelegde tuin gelegen in groene omgeving

Villa op 15 are in Dilbeek gelegen binnen de ring van Brussel, met uniek zicht op Brussel en groene omgeving. Gebouw van 1930 volledig verbouwd en heringericht in 1999 met aangebouwde garage met ruime parking en aangelegde tuin.
Via de inkom met bezoekers toilet kan je naar open woonkamer met eetplaats of rechtstreeks naar de open keuken. Ook heb je een rechtstreekse toegang vanop de afgesloten parking via de zijingang naar de berging en inkomhal.
De open woonkamer met vide en eetkamer heeft rechtstreeks zicht en toegang tot de terrassen en tuin, in de woonkamer met speksteenkachel kan je via een open houten trap naar de mezzanine en overloop naar de kamers.
De keuken is volledig ingericht met ingebouwde huishoudtoestellen, in de keuken kan je via een trap naar de kelder.
Op de eerste verdieping kom je via de houten mezzanine (nu ingericht als bureau) naar de badkamer met WC, douche, ligbad en wastafel, en naar de 2 slaapkamers.
Via de vaste trap kom je op de ruime zolder, in te richten als extra slaapkamer met dressing of werkkamer.
Het gelijkvloers is betegeld met natuursteen en is volledig voorzien van vloerverwarming.
Op het dak aan de straatzijde liggen 22 zonnepanelen van 95 W , met groene stroomcertificaten. De woning is voorzien van een alarminstallatie.
In de aangelegde tuin zijn er meerdere terrassen, een siervijver en verschillende tuinkamers, een grasland of moestuin met tuinberging, achteraan is er een kleine boszone.

Neem contact op