Villa te koop

1190000€

6 slaapkamers 671 vierkante meters

Immoweb code : 11336607
Immoweb code : 11336607

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
671 vierkante meters bewoonbare ruimte
15431 vierkante meters grond

Omschrijving

VILLA ( (te Borchtlombeek) met lift en EPC label A, 6 slaap

Betreed een wereld van vakantiegevoelens en weelderige natuur, waar deze tijdloze en eigentijdse villa u met open armen ontvangt.
Verscholen in het hart van een groene omgeving biedt deze architectenwoning alles wat uw hart begeert. Op 5 KM van DILBEEK

Met zes ruime slaapkamers en een indrukwekkende indeling kunt u deze villa met recht uw familiehuis noemen.
De hoofdslaapkamer kan ook dienstdoen als "panic room". Maar er is meer - dit prachtige huis is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten.
Een aparte ingang zorgt voor een naadloze scheiding tussen werk en leven, terwijl een ruime parkeergelegenheid u in staat stelt vrienden, familie of klanten te ontvangen.

Geniet elke dag van adembenemend uitzicht op de tuin vanuit uw zetel. Elk seizoen zal u betoveren met een kleurenpalet dat de schoonheid van de natuur tot leven brengt.

Met een uitgestrekt terrein van 1h54a hebt u de vrijheid om uw dieren in de buurt te houden, en het dorp van Borchtlombeek zal u bekoren met zijn landelijke charme.
En toch stellen de nabijheid van de E40 en de Ninoofsesteenweg u in staat om het centrum van Brussel te bereiken, op slechts 20 km afstand.

Op technisch vlak is de villa uitgerust met lift, centrale verwarming op gas, een warmtepompen, airconditioning en zonnepanelen met batterij, wat zorgt voor optimaal comfort en opmerkelijke energie-efficiëntie met een EPC A.
Deze villa belichaamt de perfecte combinatie van ruimte, locatie, groen en een oa

Neem contact op