Villa te koop

925000€

4 slaapkamers 420 vierkante meters

Immoweb code : 11257178
Immoweb code : 11257178

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
420 vierkante meters bewoonbare ruimte
1092 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve villa met prachtig aangelegde tuin in een resi...

- VERKOCHT -

CONTACT
Jeroen Vandormael: [email protected] | 0498/05.76.72

Ontdek de allure van exclusief wonen in de betoverende omgeving aan de Bautshoefstraat 68, Dilsen-Stokkem. Hier prijkt een meesterwerk van architect Francis Schellens: een prachtige hoeve stijl villa, doordrenkt met authentieke materialen en verbluffende details die de ziel van vakmanschap ademen.

Gelegen te midden van een residentiële wijk, omarmt deze woning de natuurlijke pracht van haar omgeving. Grenzend aan het majestueuze Dilserbos, fungeert ze als de poort naar de weelderige landschappen van de Hoge Kempen. Het rustgevende groen van de bossen omarmt de woning, waarbij een blik uit het raam een ansichtkaart van natuurlijke schoonheid onthuld.

Een oase van sereniteit wordt compleet gemaakt door de weelderige tuin, aangelegd onder de deskundige hand van een architect. Elk aspect is zorgvuldig ontworpen om harmonie te creëren tussen de architectuur en de omringende natuur. Het bijhuis, met een oppervlakte van 43m², vormen een naadloze extensie van het hoofdgebouw, gekenmerkt door een verfijnde afwerking in eikenhout, die de tijdloze elegantie benadrukt.

Welkom in een wereld waar elk detail een verhaal vertelt van verfijnde smaak en ongeëvenaarde luxe. Welkom thuis.

INDELING
Gelijkvloers:
Inkomhal met zicht open zicht op de tuin, apart gastentoilet, woonkamer (open haard) met aparte tv hoek, een aparte eetkamer met toegang tot de volledig uitgeruste ke...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op