Villa te koop

598000€

2 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11109934
Immoweb code : 11109934

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
605 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare open bebouwing met gunstige EPC

Voor info en/of afspraak: 0474/32.73.04 of [email protected]
Deze open bebouwing bevindt zich in een gezellige en kindvriendelijke woonwijk te Duffel. Uitstekende locatie met nabije scholen, openbaar vervoer, winkelgelegenheden en vlotte bereikbaarheid naar de belangrijke verbindingswegen.
BESCHRIJVING:
Gelijkvloers: Volledig voorzien van vloerverwarming. Via de inkomhal betreedt u de woning. Deze geeft toegang tot een apart gastentoilet en aansluiting tot aparte berging en garage. De open keuken sluit aan met de ruime en lichtrijke leefruimte die voorzien is van Bose surround soundsysteem en gashaard.
Bovenverdieping: Master bedroom met inloopdressing en ensuite badkamer met ligbad, dubbele lavabo en (stoom)douche. Daarnaast ruime tweede slaapkamer (die indien gewenst eenvoudig in twee afzonderlijke kamers kan worden opgesplits) met eveneens aansluitende badkamer met lavabo en douche. Voorts bevindt zich op deze verdieping nog aan afzonderlijk toilet. Daarnaast beschikt de woning ook nog over een ruime zolderverdieping dat nog veel mogelijkheden biedt mits plaatsing van een vaste trap. Voor het overige is er een mooie ruime tuin aanwezig waar het zeer aangenaam vertoeven is tijdens de zomermaanden. Recent (2022) werden nog zonnepanelen geplaatst (nog niet in rekening genomen bij bepaling EPC-waarde) alsook airco op beide verdiepingen. Aan de woning bevindt zich ook nog een ruime oprit die plaats biedt voor 2 wagens. Beschikbaarheid overeen te komen.
GEEN IMMO AUB

Neem contact op