Villa te koop

1625000€

5 slaapkamers 890 vierkante meters

Immoweb code : 11298204
Immoweb code : 11298204

Overzicht

5 slaapkamers
890 vierkante meters bewoonbare ruimte
12316 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer grote villa met zwembad en weide te Duffel

Zeer grote en klasse-volle villa met 890m² bewoonbare oppervlakte op maar liefst 1Ha23Are in het landelijke Duffel.
Deze villa heeft een gemengd gebruikt. Op het straatniveau en op de eerste verdieping, bevinden zich,kantoorruimten, ruime bergingen, een keuken, sanitair en een terras.
Op het tuinniveau hebben we het privatieve woongedeelte met alle comfort. Er zijn terrassen op elke verdieping. Je kan deze villa volledig voor bewoning gebruiken. Ideale villa met mogelijkheid voor drie wooneenheden onder één dak en uiteraard voor vrije beroepen, kantoorruimten gecombineerd met een woongedeelte.
De tuin omvat een terras, een poolhouse met douche, kleedkamer en technische ruimte. Het overdekt zwembad maakt het plaatje compleet. Rond de villa is er veel ruimte om auto's te parkeren. Achteraan vinden we een weiland van ongeveer 1 hectare, dat volledig omheind werd met kwaliteitsvolle hoge draad, ideaal voor dierenliefhebbers.
Deze mooie villa omvat een inkomhal, drie mooie woonkamers, drie volledig ingerichte keukens, drie luxueuse badkamers, zeven toiletten, 5 tot 7 slaapkamers, verschillende hobbykamers/bergingen, een garage, een poolhouse met douchekamer, kleedkamer, technische ruimte, overdekt zwembad, drie terrassen, mooi aangelegde opritten en een duurzaam omheinde weide achteraan.
EPC : 117kWh/m²j (label B)
Opgeg. opp. zijn indicatief
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 080

Neem contact op