Villa te koop

850000€

3 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11327109
Immoweb code : 11327109

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
1300 vierkante meters grond

Omschrijving

Recente moderne villa met mooi groen uitzicht in Duffel

Energie zuinige moderne open bebouwing met prachtig groen uitzicht in Duffel.

Dit eigendom ligt in de buurt van belangrijke verbindingswegen, verschillende winkels, scholen en openbaar vervoer. Een echte top locatie.

Deze mooie moderne villa biedt heel veel privacy en ter gelijkertijd een prachtig groen uitzicht.
Op de gelijkvloerse verdieping heeft deze woning een mooie inkomhal, een TV-hoek/ bureauruimte met uitkijk op de tuin met vijver en terras, drie slaapkamers, waarvan één met inloop dressing en een aparte luxe badkamer. De andere twee slaapkamers hebben een gezamenlijke badkamer met douche. De berging en een apart toilet maakt deze verdieping compleet.
Op de eerste verdieping ervaar je onmiddellijk een volledig open gevoel door de aanwezigheid van een volledige glazen wand en twee terrassen. De vide versterkt het ruimtelijk gevoel. Op deze verdieping bevinden zich de volledig geïnstalleerde open keuken, de riante eetkamer en het salon. De berging en een toilet maken het compleet.

EPC 98 kWh/m²j - (A-label) - De opgegeven oppervlakten zijn indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op