Villa te koop

795000€

5 slaapkamers 595 vierkante meters

Immoweb code : 11339619
Immoweb code : 11339619

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
595 vierkante meters bewoonbare ruimte
2979 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare villa op dubbel perceel van ca 3.000m²

Gelegen tussen de weilanden van Duffel en Kontich bevindt zich deze villa van 1993 op ca. 3.000 m² met een bewoonbare oppervlakte van juist geen 600 m² (excl kelder en zolderruimte); dit verdeeld over 2 bouwlagen.
Aangezien er gebouwd werd op 2 percelen is er een straatbreedte van maar liefst 40 meter, wat maakt dat er een 6-tal op de oprit kunnen gestald worden. De woning zelf beschikt over een inpandige garage voor 2 wagens, hier vinden we ook de toegang tot de verschillende kelders.
De ruime inkomhal voorzien van een ingebouwde vestiaire en apart toilet geeft toegang tot de living en eetkamer op portugese marmer, de volledig ingebouwde keuken met kookeiland, en annex proviantkamer; verder nog een bureauruimte, die dienst kan doen als gelijkvloerse slaapkamer, een 2de toilet en een zomerkeuken. Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 5 slaapkamers, al dan niet met dressing en en-suite badkamers (2), twee toiletten en bergruimte. De stapelzolder is toegankelijk via een vaste trap.
De noord tuin is voorzien van volgroeide bomen en beplanting wat het landelijk karakter nog meer accentueert en grenst achteraan aan weilanden.
De CV is op gas.

pluspunten :
·landelijke ligging met uitzicht op weilanden
·ruime oprit
·parktuin
·aantal en grootte van de kamers
·hoogwaardige materialen en afwerkingsgraad.

EPC : 252 kWh/m² jaar
De stedenbouwkundige inlichtingen zijn aangevraagd.
P-score: A
G-score: A

www.habicom.be

Neem contact op