Villa te koop

1495000€

6 slaapkamers 335 vierkante meters

Immoweb code : 11098362
Immoweb code : 11098362

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
335 vierkante meters bewoonbare ruimte
1129 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve nieuwbouw villa met zwembad

Ontdek de exclusieve nieuwbouw villa in de wijk Molenveld te Edegem, klaar voor directe bewoning. Deze prachtige woning is tot in de puntjes verzorgd, met schilderwerk, verlichting en ingebouwde kasten die al voor u zijn voorzien.
Met 6 ruime slaapkamers, inclusief een royale masterbedroom met een uitgebreide dressing en een eigen ensuite badkamer, biedt deze villa alle comfort en privacy die u nodig heeft. Daarnaast is er nog een stijlvolle ruime tweede badkamer voorzien.
Geniet van het buitenleven in uw eigen zwembad en fraai aangelegde tuin. Een apart bureau met eigen inkom biedt de perfecte ruimte voor werken of studeren. De openhaard en grote raampartijen zorgen voor een warme en lichte sfeer in de woonruimte.
De villa is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en domotica, waardoor u zowel comfortabel als milieubewust kan leven. Bovendien kan u profiteren van de tijdelijke 6% btw-maatregel.
Mis deze unieke kans niet om van deze exclusieve nieuwbouw villa uw nieuwe thuis te maken. Maak een afspraak voor een bezoek via [email protected] of 0473/525.000 en ontdek uw droomhuis.

Neem contact op