Villa te koop

2 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 9671349
Immoweb code : 9671349

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
966 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige, moderne villa

Deze prachtige villa (2004) werd gebouwd met oog voor detail. Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. Naast de woning is er een carport aanwezig, de oprit biedt tevens ruime parkeergelegenheid.

De perfect onderhouden villa omvat een ruime inkomhal met plaats voor een vestiaire, een eerste slaapkamer met een aansluitende badkamer met douche en lavabo, een gastentoilet, een tweede slaapkamer met een aansluitende dressing, een ruime badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en bad.

Verder is er nog een technische ruimte/berging met luik naar de zolder. Op de zolder kunnen nog twee extra slaapkamers gecreëerd worden. Er is voorzien dat er een vaste trap naar de zolder kan geplaatst worden.

De absolute troef van deze woning is de ruime leefruimte met een open keuken die voorzien is van een ingebouwde microgolfoven, een stoomoven, een oven, een kookplaat, een frietketel, een dampkap, een grote koelkast en een vaatwasser. Naast de keuken bevindt er zich nog een keukenberging.

Verder omvat de lichtrijke leefruimte een ruime zitplaats, met zicht op de tuin, een eetplaats en een op maat gemaakt bureau.

Achteraan vinden we een aangelegd terras (met zonnewering) en een aangename, makkelijk te onderhouden tuin.

De woning wordt verwarmd door middel van een energiezuinige geothermische warmtepomp via horizontaal leidingcircuit. Verder is de woning uitgerust met 34 zonnepanelen. De woning heeft dan ook een A+ label gekregen op vlak van energi...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op