Villa te koop

545000€

3 slaapkamers 306 vierkante meters

Immoweb code : 11302473
Immoweb code : 11302473

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
306 vierkante meters bewoonbare ruimte
3495 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa in een groene omgeving nabij centrum Diest

Ontdek de ultieme combinatie van luxe en comfort in deze prachtige villa, gelegen op een royaal perceel van bijna 35 are (34 are en 95 ca). Gebouwd in 1959, heeft deze charmante woning een rijke geschiedenis en is door de jaren heen zorgvuldig gerenoveerd en goed onderhouden.
De villa is perfect gelegen in een rustige en groene omgeving, waardoor u kunt genieten van de serene sfeer, terwijl zowel de snelweg als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar zijn.
De indeling van de villa is doordacht ontworpen voor comfortabel wonen.De kelder biedt extra ruimte voor diverse doeleinden, terwijl het gelijkvloers bestaat uit een uitnodigende inkomhal, een apart toilet, een ruime living met eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, een praktisch bureel, en een bibliotheek of extra woonkamer. Op de eerste verdieping leidt een prachtige nachthal naar de master bedroom met een eigen luxueuze badkamer, voorzien van zowel een bad als een douche en een eigen toilet. Aansluitend op de badkamer bevindt zich een ruime dressing. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, een tweede badkamer met ligbad en toilet, waardoor deze villa ideaal is voor gezinsleven of het ontvangen van gasten.

Neem contact op