Villa te koop

585000€

3 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 10728639
Immoweb code : 10728639

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
1278 vierkante meters grond

Omschrijving

Succesvol verkocht!

SUCCESVOL VOL VERKOCHT Deze instapklare perfect onderhouden villa kan men terugvinden in Erpe-Mere op een ruim perceel van maar liefst 1278 m². Deze woning is uiterst goed gelegen tegenover invalswegen en winkels.
Via de inkomhal die voorzien werd van vestiaire, gastentoilet en koele berging is er toegang tot de keuken en ruime woonkamer. De woonkamer is lichtrijk en voorzien van een gezellige houthaard met zicht op de tuin. Aansluitend kan men de open bureauruimte terugvinden. Via de woonkamer komen we in de volledig uitgeruste keuken die voorzien werd van alle hedendaagse toestellen. Verder kan men op het gelijkvloers nog een ruime berging en garage terugvinden.
Op de eerste verdieping komen we op de ruime nachthal die toegang geeft tot 3 volwaardige kamers met kastenwand en een badkamer voorzien van dubbele wastafel, douchecabine, ligbad en toilet. Als laatste is er nog een ruime zolder van 38 m² aanwezig.

Het tuin die fraai aangelegd werd is perfect, zuidgeoriënteerd en biedt de nodige rust en privacy. De tuin werd evenals voorzien van tuinhuis met terrasoverkapping, ideaal voor een gezellige zomeravond! Als laatste beschikt deze woning over voldoende parkeermogelijkheid aan de voorzijde van de woning.

Deze woning werd voorzien van 18 zonnepanelen welke nog groenstroomcertificaten hebben tot 2029!

Bent u op zoek naar een perfect onderhouden villa op een rustig perceel met uitstekende bereikbaarheid? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak via 0474/87 90 71

Troeven …

Neem contact op