Villa te koop

599000€

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11325584
Immoweb code : 11325584

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
2244 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke loft-villa met grote tuin & weide in Burst

-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Bent u op zoek naar een unieke woning met een open karakter, perfect gelegen én op een groot perceel, dan is deze kunstenaars-villa misschien wel wat u zoekt.

De locatie van deze woning heeft het beste van 2 werelden; een groot perceel van net geen 23are in een rustige straat in Burst, maar toch vlakbij alle winkels en de E40. Vanuit de woning kijkt u op het terras, de mooie tuin met vijver én de achterliggende weide! De tuin is mooi ingesloten in het groen en biedt veel beschutting, ideaal voor wie graag rustig thuiskomt na een drukke werkdag.

Deze villa heeft een open ontwerp meegekregen. Op het gelijkvloers treffen we een inkomhal met apart toilet, leefruimte, volledig uitgeruste keuken en dubbele garage met wasplaats. De grote leefruimte heeft een vide en staat in contact met de tuin en de ruimtes boven. Via een open trap kom je op de 1e verdieping met overloop, 3 ruime slaapkamers, nachthal, badkamer met bad én douche, en een berging met voorziening voor nog een toilet. De zolder kan opengemaakt worden voor extra stockage.

De woning is heel apart afgewerkt en dankzij de open ruimtes heeft u hier een loft-gevoel. Er is gewerkt met kwalitatieve materialen en verder de basis-technieken die het comfort zeker ten goede komen, getuige ook de gunstige EPC.

Voor een bezoek of meer informatie, contacteer ons nog vandaag via [email protected] of 053 89 99 66.

Neem contact op