Villa te koop

1095000€

6 slaapkamers 306 vierkante meters

Immoweb code : 11277256
Immoweb code : 11277256

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
306 vierkante meters bewoonbare ruimte
1305 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa 6 slaapkamers met engelse stijl tuin.

Deze prachtige villa met veel charme in Engelse stijl (naar Vincent Bruggen) heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 306m² en bevindt zich op een perceel van 13a20ca.
De uitstekende ligging in een rustig gelegen verkaveling en op het einde van een doodlopende straat, grenzend aan bos en veld, vormt de perfecte locatie om tot rust te komen.

Deze woning, met een voorliefde voor authentieke, kwalitatieve materialen, is verder ook een must-see voor paardenliefhebbers door de mogelijkheid tot het huren van een aangrenzende weide met stallen en piste.
Indeling: Inkomhal, apart toilet, centrale bibliotheek, ruime zitkamer met houtkachel, ruime bureau met ingemaakte bibliotheek kast, eetkamer aansluitend aan volledig geïnstalleerde keuken verlengd met een orangerie ingedeeld als eethoek, wasplaats met ingemaakte kasten, bureauruimte, technische ruimte en opslaggarage.
Eerste verdieping: ruime overloop met vide, 4 slaapkamers waarvan 1 met eigen dressing, badkamer met bad, douche en dubbele lavabo, apart toilet.
Tweede verdieping: een gang met veel ingemaakte kasten geeft toegang tot 2 ruime kamers die een douchekamer delen,
Extra's: Zwemvijver met eikenhouten poolhouse met open haard; dubbele carport; huurmogelijkheid paardenweide op 100 m.

Laat u verleiden door de sfeer, boek uw bezoek nu via [email protected] of via 078/48 47 00

Neem contact op