Villa te koop

2350000€

4 slaapkamers 486 vierkante meters

Immoweb code : 10846563
Immoweb code : 10846563

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
486 vierkante meters bewoonbare ruimte
43825 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueus en landelijk wonen op een uniek domein

In het landelijke Essen treft u deze prachtige en ruime hoeve met parktuin en vijver op ruim 4 hectare. Het domein biedt alle rust en privacy en vele mogelijkheden. Het ligt in een doodlopende straat met prachtig uitzicht over het landbouwgebied. Naast de hoeve bevindt zich een multifunctioneel bijgebouw geschikt voor workshops, atelierruimte, tentoonstellingen of werken vanuit huis.
Het royale perceel van ca. 4 hectare werd ingericht als parktuin met aangelegde tuinkamers, prachtige bloemenborders, een grote boomgaard met wel 15 verschillende appel- en perensoorten alsook een laagstammige boomgaard. Het volwassen bomenbestand en de prachtig aangelegde vijverpartij maken de tuin tot een heus park waar het heerlijk vertoeven is, een werkelijke oase van rust.
Ruimte voor paarden aan huis. Momenteel worden er paarden gehouden op het domein. De paarden leven in alle vrijheid op ca 2,5 ha ingericht als "paddock paradise" met een piste, roundpen, schuilstallen en paden naar achterliggende weides.
Dit unieke eigendom biedt u vele mogelijkheden dankzij meerdere bijgebouwen welke zijn gerealiseerd met duurzame materialen en werden gerenoveerd met respect voor de historie en authenticiteit. In de afgelopen jaren werden veel werken uitgevoerd en het eigendom verkeert in goed staat van algemeen onderhoud.
Meer informatie via www.rodenburgh.be

Neem contact op