Villa te koop

1495000€

4 slaapkamers 592 vierkante meters

Immoweb code : 11213641
Immoweb code : 11213641

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
592 vierkante meters bewoonbare ruimte
4964 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Luxe villa met inpandig zwembad en prachtige tuin

Exclusieve villa met binnenzwembad, sauna en dubbele inpandige garage omgeven door een mooi aangelegde tuin met vrij uitzicht over achter gelegen landerijen op een perceel van ca. 4.964m².
Lees de volledige beschrijving op www.rodenburgh.be.

Tuin en buitenruimtes
De villa is omringd door een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin, De terrassen zijn Zuid-West georiënteerd, en bieden een zeer fraai uitzicht over de landerijen. De tuin is vooraan voorzien van een grote parking, achteraan een terras over de gehele breedte van de woning en een knus overdekt terras met openhaard/BBQ. De tuin is verder uitgerust met een vijver, tuinverlichting, buiten speakers en een irrigatiesysteem.

Bijzonderheden
De villa verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. In 2016 werd de villa gerenoveerd en onder meer voorzien van nieuwe vloeren op de eerste verdieping, ingemaakte kasten etc. Dit eigendom is voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort met onder meer een domoticasysteem, alarm, camera’s, centraal stofzuigsysteem, videofoon, een bliksem afleidingssysteem alsook een waterontharder.

Mogelijkheid om de direct aanpalende weides, met een oppervlakte van ca. 2,2 hectare, aan te kopen.

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Neem contact op