Villa te koop

699000€

4 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11374280
Immoweb code : 11374280

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
552 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa met 4 slaapkamers in Evergem!

Welkom in het idyllische Evergem, waar luxe en rust samenkomen in deze prachtige woning. Gelegen in een serene omgeving, biedt deze exclusieve woning het perfecte toevluchtsoord voor wie op zoek is naar rust, terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen ligt.
Evergem, met zijn groene landschap en vriendelijke gemeenschap, is de ideale setting voor deze luxe woning. Geniet van de landelijke charme en privacy, terwijl u toch profiteert van de nabijheid van stedelijke gemakken en uitstekende bereikbaarheid.

Betreed deze aantrekkelijke villa en laat je charmeren door de doordachte indeling, bestaand uit natuurlijk licht en een luchtige atmosfeer. De ruime woonkamer is goed verlicht en vloeit naadloos over in een open keuken met moderne apparatuur en een hoogwaardige afwerking. De leefruimte biedt een prettig evenwicht tussen comfort en elegantie, waardoor het een ideale plek is voor ontspanning.

De villa beschikt over vier ruime slaapkamers, elk met een vleugje luxe en comfort. De twee badkamers zijn stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen.
Als extra voordeel is de woning volledig onderkelderd, waardoor extra ruimte ontstaat voor diverse doeleinden. Fitness, stockage ruimte, speelruimte… de mogelijkheden zijn eindeloos.

De woning beschikt over een garage en staanplaatsen voor de woning.

Contacteer topvastgoed voor een bezoek bij dit exclusief pand op het nummer 0475 700 700


Renovatieplicht: nee

Neem contact op