Villa te koop

1290000€

4 slaapkamers 508 vierkante meters

Immoweb code : 11185247
Immoweb code : 11185247

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
508 vierkante meters bewoonbare ruimte
7819 vierkante meters grond

Omschrijving

Hoogstaande luxe villa op 78 are in Pajottenland

Deze stijlvolle luxe villa bevindt zich bovenop een heuvelrug op de grens van het Pajottenland met de Vlaamse Ardennen. Vanuit de woning heeft men dan ook een adembenemend vergezicht over de achtergelegen vallei.
Deze exclusieve woning, met bouwjaar 2009, wordt aangeboden samen met een schitterend aangelegde voor- en achtertuin, alsook een achtergelegen weide met stallingen. Dit alles sluit perfect aan bij de lagergelegen bos- en natuurgebieden. Tegelijkertijd werd de woning voldoende ver van de straat verwijderd zodat de nodige privacy verzekerd blijft.
Deze karaktervolle woning, in landelijke manoir stijl, wordt gekenmerkt door de luxueuze afwerking, elegantie en wooncomfort. Binnenafwerking, meubilair en accessoires worden op een elegante en charmante wijze in het stijlvolle decor van dit stijlvolle landhuis ingepast. De landelijke charme van weleer wordt gecombineerd met de luxe van vandaag. Enkel duurzame materialen worden gebruikt. Binnenin geniet je van een zee van ruimte en licht. De gezelligheid van het wonen is alom aanwezig.

De uitnodigende inkomhal omvat een trappenhal, vestiaire, gastentoilet, apart bureau, woonkamer, keuken en orangerie. De gigantische woon- en leefruimte van ca 150m² werd georiënteerd met zicht op de achtergelegen tuin en vallei. Verder bevindt er zich op het gelijkvloers een berging, hobbyruimte en een inpandige garage voor 2 wagens.
De eerste verdieping omvat een nachthal met bureau, 2 badkamers alsook 4 slaapkamers. De b

Neem contact op