Villa te koop

895000€

4 slaapkamers 393 vierkante meters

Immoweb code : 11304598
Immoweb code : 11304598

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
393 vierkante meters bewoonbare ruimte
3281 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusieve villa met 4 slaapkamers op een uitstekende locati

Exclusieve villa met 4 slaapkamers op een uitstekende locatie te Geel
Deze hoogwaardig afgewerkte woning is gelegen op een hoekperceel en beschikt over 4 slaapkamers en een binnenzwembad.
Ligging: Gelegen te Velveken met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 vlot te bereiken.

Indeling: Leefruimte, keuken, 4 slaapkamers, badkamer, garage, berging, binnenzwembad, kelder,
Omschrijving: U betreedt de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet. Aansluitend bevindt zich de lichtrijke leefruimte bestaande uit een zithoek met gashaard, eetruimte en een prachtige open keuken. In de keuken is alle apparatuur voorzien zoals: fornuis, afwasmachine, koelkast, combioven en stoomoven. Door de grote raampartijen heeft u vanuit de leefruimte een fantastisch zicht op de tuin. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken die is uitgerust met ingemaakte kasten, spoelbak en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Aan de andere kant van de woning bevindt zich het binnenzwembad dat een aparte ventilatie geniet. Op de eerste verdieping bevinden zich de 4 slaapkamers en de badkamer bestaande uit ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Samen met de bijkeuken zorgt de kelder voor voldoende stockageruimte.
De tuin is volledig omheind waar u in alle rust en privacy kan genieten. Het achterste gedeelte weiland is mee aangelegd en verplicht bij aan te kopen voor € 60.000. In de tui

Neem contact op