Villa te koop

1950000€

6 slaapkamers

Immoweb code : 11157214
Immoweb code : 11157214

Overzicht

6 slaapkamers
6 badkamers
50000 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke eigendom

Rust, privacy en een familiale sfeer zijn de absolute troeven van dit voormalige jachtpaviljoen. Het is een verborgen juweeltje, waar u kunt genieten van een lekker drankje op één van de terrassen met uitzicht op de vallei.


Dit charmante en stijlvol ingerichte landhuis heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 600 m² en is gelegen op een uitzonderlijk terrein van +/- 5ha met een natuurlijke vijver en zomerpaviljoen.

Deze woning werd in 1997 volledig gerenoveerd met duurzame materialen en heeft de volgende indeling:

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met vestiaire, gastentoilet en een kantoorruimte. Een brede houten trap leidt naar de charmante en lichte leefruimte met open haard en uitzonderlijk uitzicht op de vallei. Vervolgens komt u in de bibliotheek (tv-hoek), een van de gezelligste ruimtes van het huis die grenst aan de keuken. Deze woonkeuken is volledig uitgerust met alle apparatuur (grote berging + bijkeuken) en heeft ook een open haard. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot een 2e terras waar u een adembenemend uitzicht heeft over het terrein.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers met elk een eigen kleedkamer en badkamer ensuite.
Op de 2e verdieping zijn er nog 2 slaapkamers met ensuite doucheruimte, een 6e slaapkamer met badkamer & de wasruimte.


Samengevat een unieke en idyllische eigendom, en dit op een perceel waar u ten volle kunt genieten van uw privacy en rust.

Neem contact op