Villa te koop

* 455000€

4 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 10417430
Immoweb code : 10417430
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
819 vierkante meters grond

Omschrijving

PROJECT DE RODE = BOUWEN VOOR DE TOEKOMST

Woonproject De Rode ligt in het gelijknamige gezellige gehucht van de gemeente Glabbeek. Het project omvat vier tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONINGEN HOB in een rustige straat op 10 km van het centrum van Tienen en 20 km van het centrum van Leuven.

We kozen voor een tijdloos design met zwart aluminium schrijnwerk en zwarte dakpannen. De combinatie van de witte en gekleurde bakstenen, de houten deuren en luiken en de dakkapellen geven het geheel een charmante look.

De basis van een energiezuinige woning (E-peil 20) is een goede isolatie. De woningen zijn bijgevolg voorzien van degelijke vloer- en spouwmuurisolatie. Verwarmen én koelen gebeurt met een warmtepomp van 5 kW van Vaillant met een boiler voor sanitair warm water van 180 liter. De woningen zijn daarenboven uitgerust met zonnepanelen. De ventilatie van de verschillende ruimtes gebeurt via een ventilatiesysteem type D, met warmterecuperatie, om een optimaal binnenklimaat te kunnen verzekeren. Elke woning heeft een regenwaterput met een inhoud van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen.

Voor de woning op lot 2 kozen we een combinatie van de witte gevelsteen voor de uitsprong, met daarin de stijlvolle aformosia houten voordeur en de raamluiken in hetzelfde materiaal, en de Oud Laethem baksteen voor de rest van de woning. In de inkomhal vind je het gastentoilet,...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op