Villa te koop

7500000€

6 slaapkamers 1290 vierkante meters

Immoweb code : 10443763
Immoweb code : 10443763

Overzicht

6 slaapkamers
6 badkamers
1290 vierkante meters bewoonbare ruimte
13600 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxe woning met uitzicht op de Golf du Bercuit

Barnes biedt u deze uitzonderlijke recente villa met binnenzwembad aan, aan het einde van een eigen oprijlaan. Gelegen in het prestigieuze domein van Golf du Bercuit, gelegen op een uitgestrekt perceel van +/- 1 hectare 36 are en biedt een prachtig uitzicht.
Op het gelijkvloers ontdekt u een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een grote woonkamer, een eetkamer, een hyperuitgeruste keuken met ontbijthoek, een bijkeuken, een televisielounge, een bureau en een tweede toilet. .
De eerste verdieping biedt 4 en-suite slaapkamers (elk badkamer en wc), evenals de master suite met een grote kleedkamer, een tweepersoonsslaapkamer, een woonkamer en een dubbele badkamer met wc.
In de kelders bevinden zich een gezellige fa miliekamer, een verwarmd binnenzwembad met bargedeelte, een jacuzzi, een fitnessruimte, kleedkamers met toiletten, een wasruimte, talrijke kelders en technische ruimtes.
Het geheel wordt gecompleteerd door talrijke terrassen, een onafhankelijke conciërge, een garage die plaats biedt aan een 7-tal auto's, een lift.
Een prestigieus en kwalitatief pand in een uitzonderlijke omgeving.
Aarzel niet om ons te contacteren 02/880.15.17 - [email protected]

Neem contact op