Villa te koop

1750000€

6 slaapkamers 822 vierkante meters

Immoweb code : 11395507
Immoweb code : 11395507

Overzicht

6 slaapkamers
6 badkamers
822 vierkante meters bewoonbare ruimte
5320 vierkante meters grond

Omschrijving

Imposante villa op het prachtige Domaine du Bercuit

Deze villa heeft een totale bewoonbare oppervlakte van meer dan 800 m², en is gelegen op een perceel van meer dan 50 are. Doorheen de jaren werd de villa aan verschillende renovaties onderworpen, die stuk voor stuk zeer high-end werden doorgevoerd.

De villa is opgebouwd uit 2 vleugels, met elk een aparte inkomhal, woonkamer en keuken. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden, zowel naar kangoeroe wonen als naar het combineren van privé- en professionele activiteiten onder 1 dak.

De gelijkvloerse verdieping heeft naast meerdere woon-, zitruimtes en keukens, ook nog een gezellige veranda, verschillende terrassen en 3 inpandige garages.

Op de eerste verdieping zijn meerdere slaapvertrekken, dressings en badkamers gevestigd. De zolderverdieping is ingericht als studio.

Op de kelderverdieping bevinden zich de sport- en ontspanningsruimtes met een fitness, badkamer en zwembad. Van hieruit is er ook rechtstreekse toegang tot de prachtig aangelegde tuin.

De ligging van de villa op het Domaine du Bercuit zorgt voor een bosrijke omgeving in alle rust en privacy, met tal van ontspanningsmogelijkheden, alsook verkeerstechnische knooppunten in de onmiddellijke omgeving. Met een totale oppervlakte van 110 hectare verenigt het domein residentiële luxe-eigendommen, en dit rond een prachtig golfterrein.

Ben je benieuwd naar deze prachtige villa? Contacteer ons dan voor meer info of een bezoek ter plaatse.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op