Villa te koop

830000€

5 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11412325
Immoweb code : 11412325

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
1000 vierkante meters grond

Omschrijving

Morgan's Real Estate is trots om deze prestigieuze villa te presenteren, gelegen in Strombeek, op slechts enkele stappen van de Romeinse Weg en handige transportverbindingen naar Brussel. Volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, biedt deze uitzonderlijke woning vijf ruime en lichte slaapkamers, twee moderne badkamers en een speciale ruimte voor een beroepspraktijk op de begane grond. De ruime woonkamer opent naar een prachtige terras en een grote, prachtig aangelegde tuin meer dan 500m² groot, die een idyllische en unieke leefomgeving biedt in Strombeek-Bever.
Uitgerust met een volledig nieuw dak en 31 zonnepanelen, condensatieverwarmingssysteem en dubbel glas overal heeft deze villa een uitstekende energieprestatiecertificaat (B) en conform elektrische installatie, wat zorgt voor opmerkelijke energie-efficiëntie. De woning biedt ook parkeergelegenheid voor maximaal zes auto's, met plaatsen voor het huis en in de zij-oprit.
Samengevat, dit prachtige huis combineert modern comfort, een ideale locatie en een onberispelijke staat, en biedt een zeldzame kans om te wonen in een weelderige omgeving met voorbeeldige energie-efficiëntie.
Neem snel contact om een bezoek te plannen op www.morgans.be of bel naar 02/430.24.86

Neem contact op