Villa te koop

1195000€

3 slaapkamers 301 vierkante meters

Immoweb code : 11357134
Immoweb code : 11357134

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
301 vierkante meters bewoonbare ruimte
4105 vierkante meters grond

Omschrijving

Architecturale villa met groenzichten op perceel van ruim 4

Op een prachtig aangelegd perceel van ruim 4.000m² vinden we in één van de meest gegeerde straten van Haasdonk deze modernistische laagbouw villa. Door de doordachte inplanting achteraan op het perceel kan u langs beide zeiden genieten van een prachtig groenzicht.

Via een royale oprijlaan komen we tot de woning. Deze heeft twee aparte ingangen, één voor de praktijk en één voor het privé gedeelte. Dit maakt de woning natuurlijk uitermate geschikte voor de combinatie woon-werk. Het professioneel gedeelte bestaat uit een ruim kantoor met zicht op de achterliggende velden en verschillende opbergruimtes. Tevens staat deze in verbinding met een royale tussenruimte welke eveneens gebruikt kan worden voor burelen.

Het privé gedeelte betreden we via een lichtrijke inkomhal. Aan de linkerzijde vinden we alle leefruimtes zoals twee zitruimtes met haardelement en ingewerkte bureau, eetplaats, keuken (volledig uitgerust) en bijkeuken. Elk van deze voorgenoemde ruimtes kan steeds genieten van schilderachtige zichten op groen, hetzij op de vooraan liggende tuin, hetzij op de achterliggende velden.

Aan de rechterzijde van de inkomhal vinden we, een halve verdieping hoger, drie slaapkamers. Deze werden allemaal afgewerkt op gietvloer dewelke het ruimtelijk gevoel alleen maar versterkt. De twee kinderkamers zijn identiek en zijn uitgerust met maatwerk. Achteraan de slaaphal vinden we de masterbedroom welke eveneens werd voorzien van maatwerk. Tussen de slaapkamers en de leefruimtes vinden

Neem contact op