Villa te koop

489000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11362751
Immoweb code : 11362751

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
850 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie villa voor families met kinderen in een speelstraat

Deze villa aan de rand van het centrum van Halen op enkele minuten van de E314 is zeer geschikt voor families met kinderen.
De woning ligt in een zeer rustige speelstraat en aan een wandel- en fietsgebied. Scholen, winkels, sportcomplex en openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand van de woning.
De woning op een perceel van 8,5are biedt een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 236m². De goed onderhouden open bebouwing is een zeer energiezuinige woning (133kWh) met vloerverwarming, airco, automatische rolluiken en alarmsysteem. De gevels en het dak werden heel recent professioneel gereinigd en behandeld. De woning is volledig omheind en de toegang is voorzien van een automatische poort.
Het gelijkvloers is functioneel ingedeeld met een inkomhal, een gastentoilet, keuken met ontbijthoek, eetkamer, living en de prachtige aangebouwde en verwarmde veranda. De grote raampartijen en de open leefruimte zorgen voor een aangenaam ruimtegevoel. De keuken is voorzien van alle nodig apparatuur. Aan de keuken bevindt zich een koele berging en de toegang tot de kelder. Op de tussenverdieping vinden we het praktische, grote bureel.
Op de eerste verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers aan en de badkamer, uitgerust met een dubbele lavabo, douche, bad en toilet en de stookruimte met de nieuwe gasketel.
Verder biedt de carport parking voor 2 grote wagens. De 2 ruimtes aan de carport bieden berging voor fietsen, grasmachine, aanhangwagen, motor en veel meer.

Neem contact op