Villa te koop

570000€

5 slaapkamers 425 vierkante meters

Immoweb code : 11259104
Immoweb code : 11259104

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
425 vierkante meters bewoonbare ruimte
1765 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis te koop

Mooie afgewerkte woning met aangelegde tuin getekend door architect, asbestvrij en EPC waarde B. Binnen een straal van 300m zijn er 3 busverbindingen en op/afrit van autostrade Hasselt en Antwerpen op minder dan 2 km. Je komt binnen in een ruime hal met op maat gemaakte kasten. Op gelijkvloers bevinden zich de living, keuken, beiden met uitzicht op terras en tuin die zuidoost gelegen zijn. Verder bevinden zich er nog de wasplaats, toilet en badkamer, momenteel zonder bad maar de nodige aansluitingen zijn wel voorzien. De wasplaats is voorzien van op maat gemaakte kasten. Het ruime terras is gevloerd met blauwe steen. Aan het huis bevindt er zich een luifel van 5m x 4m, elektrisch bestuurd. Het huis is volledig onderkelderd, gevloerd.
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en 2 bemeubelde kinderkamers. In één van de kamers staat er een infraroodcabine (zo goed als nieuw).
Je komt boven op een ruime overloop, extra kamer mogelijk. Verder is er ook nog een toilet.
De losstaande garage is voorzien van een elektrische poort die bediend kan worden met afstandsbediening, cijferslot of schakelaar. Dit geldt ook voor de andere poort. Het perceel is volledig omsloten. Aan zijgevel is er een laadpaal met slimme metervoorziening voor elektrische auto’s (voorlopig terugdraaiende teller) alsook wateraansluiting.
Zonnepanelen 7000 kwh met certificaten (nog +/- 14.000 euro te goed aan certificaten), omvormer kan tot 10000 kwh gaan.

Neem contact op