Villa te koop

699000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11091173
Immoweb code : 11091173

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
430 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne energiezuinige villa met onderhoudsvriendelijke t...

CONTACT
Jeroen Vandormael: [email protected] | 0498/05.76.72

Ontdek de exclusieve charme van wonen in stijl op de Hassaluthdreef 20 in Hasselt. Deze eigentijdse villa, ydillisch gelegen in de rustige woonwijk Ekkelgarden te Rapertingen, belichaamt luxe en comfort op hun best. Geniet van de perfecte balans tussen serene rust en de nabijheid van het bruisende centrum van Hasselt.
De ligging van Ekkelgarden biedt niet alleen vlotte toegang tot de E313, maar ook nabijheid tot scholen, winkels en het ziekenhuis. Bovendien staat de komst van het nieuwe ziekenhuis aan de Salvator campus op de horizon. Deze residentiële buurt, doordrenkt met groen, bevindt zich slechts een steenworp verwijderd van het bruisende hart van de stad. Hier ervaart u het beste van beide werelden, waar rust en bereikbaarheid hand in hand gaan.

De villa, een open bebouwing, omarmt een modern design met grote raampartijen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Luxe en comfort worden naadloos gecombineerd in elke hoek van het huis, waardoor een oase van verfijning ontstaat.

Stap binnen en laat u betoveren door de tijdloze elegantie van deze unieke villa. Hassaluthdreef 20 belooft niet alleen een huis, maar een levensstijl waar luxe en comfort samenkomen in een perfecte harmonie. Uw droomwoning wacht op u in deze exclusieve enclave van Ekkelgarden.

INDELING
Gelijkvloers:
Elektronische toegang via toegangspoort, inkom met toegang tot de lichtrijke woonkamer (...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op