Villa te koop

575000€

4 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 11339551
Immoweb code : 11339551

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
1008 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare OB in villawijk van Kiewit!

Perfecte gezinswoning met 3 slaapkamers!
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke villawijk "Nieuwe heide" te Kiewit-Bokrijk op 5 minuten van centrum Hasselt.

Bent u op zoek naar een instapklare woning in een groene omgeving voor u en uw gezin? Dan is deze gezinswoning de ideale opportuniteit voor u.
Het origineel bouwjaar is 1978, echter is de woning totaal gerenoveerd geweest in 2002.
Via de inkomhal met een gastentoilet komt u in de gezellige woning. De woonkamer staat volledig in verbinding met de open keuken. De keuken is volledig afgewerkt met goede materialen en alle toestellen. De badkamer op de benedenverdieping heeft een douche, lavabo en hier vindt u ook de aansluiting voor een wasmachine. Daarnaast is er een knappe bureauruimte die perfect kan dienen als gelijkvloerse slaapkamer en er is een speelkamer of gameroom. Als laatst vindt u de technische ruimte en een ruime berging.
Op de verdieping vindt u 3 comfortabele slaapkamers die elk voldoende ruimte bieden voor iedereen van het gezin. De master bedroom geniet van een ensuite dressingruimte. De tweede badkamer is royaal ingericht met ligbad, toilet en lavabo.
De tuin is onderhoudsvriendelijk en ideaal voor spelende kinderen. Op het afgesloten perceel vindt u nog twee verschillende overdekte carports.(3m hoog)
Extra: Wordt momenteel verhuurd Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op