Villa te koop

1195000€

4 slaapkamers 483 vierkante meters

Immoweb code : 11197871
Immoweb code : 11197871

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
483 vierkante meters bewoonbare ruimte
2163 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek gelegen manoir op 2163 m² te Heist-od-Berg!

Prachtige manoir gelegen op een uiterst rustige en groene locatie met buitenzwembad en volwassen tuin te Heist-op-den-Berg.

Verscholen in een oase van rust, pronkt deze majestueuze eigendom in een residentiële straat, met winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen binnen handbereik. Rust en bereikbaarheid vormen hier het perfecte geheel!

We worden verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet dewelke connectie geeft tot de bovenverdieping alsook tot de riante leefruimte met panoramisch zicht. De leefruimte is voorzien van eetplaats, salon (inbouwcassette) en open leefkeuken met aparte ontbijtruimte en prachtig kookeiland. De hoogwaardig afgewerkte keuken, biedt een toegang tot de dubbele inpandige garage.

De voleiken trap brengt ons tot de 1 ste verdieping waar de schitterende open vide de toegang geeft tot een volledig geïnstalleerde badkamer, 3 ruime slaapkamers en masterbedroom met ensuite badkamer, dressing en zonneterras.

Terug op de nachthal is er een toegang naar de 2 de verdieping waar we een polyvalente, volledig ingerichte zolderverdieping terugvinden.

In de tuin treffen we een verwarmd buitenzwembad alsook ruim bijgebouw dienstdoende als poolhouse en buitenberging. Achter het bijgebouw is er gekozen voor een strakke tuin met grasveld.

Deze tijdloze villa met tal van unieke ruimtes combineert alle hedendaagse luxe en comfort een landelijke toplocatie, waar uw bezoek een beleving zal zijn!

Renovatieplicht: nee

Neem contact op