Villa te koop

629000€

3 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 11224520
Immoweb code : 11224520

Overzicht

3 slaapkamers
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
716 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle villa – 3 slpk – grote kelder en dubbele garage

Deze riante, stijlvolle villa ligt op een perceel van 716m2 en heeft naast een ruime dubbele garage (met automatische sectionaalpoorten) ook nog verschillende extra autostaanplaatsen zowel voor- als achteraan het perceel.

Via de inkomhal met gastentoilet kom je in het bureel of in de woonkamer die aangesloten ligt aan de keuken met ontbijthoek.

Deze keuken is geïnstalleerd met o.a. een elektrisch vuur, afwasmachine en dubbele ijskast.

Aangesloten ligt de berging en de wasplaats met achteruitgang.

Op de eerste verdieping liggen de badkamer met douche + ligbad en 2 ruime slaapkamers (20,5 + 16,5 m2) met airco en ingemaakte kast.

Via de dressing geraak je met een vaste trap op de zolderverdieping die momenteel dienst doet als 3de slaapkamer en berging.

Tenslotte ooit onder de gehele woning nog een enorme kelder die toegankelijk is via een trap of een schuine afrit langs de achterkant van de woning. Ideaal voor een zelfstandige of een hobbyist!!!

Interesse in deze villa te Itegem?

Bezorg ons dan (bij voorkeur via mail op [email protected]) uw beschikbare momenten. Dan plannen wij u bezoek zo snel mogelijk in.

Bezorg ons dan (bij voorkeur via mail – [email protected]) uw beschikbare momenten. Dan plannen wij uw bezoek zou snel mogelijk in!

Neem contact op