Villa te koop

719000€

4 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 11236043
Immoweb code : 11236043

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
644 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa op toplocatie met 4 slaapkamers

Villa in gewilde residentiële wijk, in een doodlopende straat met ZW georiënteerde tuin van 6a44. De locatie is één van de grootste troeven van de woning. Het is de ideale omgeving voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een rustige leefomgeving die toch zeer centraal gelegen is, vlakbij Leuven, Mechelen en Brussel. Op 5 min van UZ Gasthuisberg en IMEC. Aan de oprit van E314, vlotte verbinding met het openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.
De woning is zeer ruim en lichtrijk met 4 grote slaapkamers en 2 inpandige garages. Asbestveilig! Energie label C.
Deze villa op dergelijke topligging is een unieke kans. Contacteer ons voor een afspraak op [email protected] of 0475/68.79.72. Meer foto's op onze website en documenten bij "Downloads".
Op de gelijkvloers komen we via een mooie inkomhal met gastentoilet in een ruime en lichtrijke woonkamer. Van daaruit komen we op een overdekt terras met toegang tot de tuin. De gezellige keuken omvat een ijskast, afwasmachine en gasvuur. Aangrenzend is er een handige wasruimte met douchecabine en lavabo. Via deze plaats is er toegang tot buiten en een verbinding met de dubbele inpandige garage met 2 sectionale poorten.
Op de verdieping geeft een nachthal toegang tot 4 slaapkamers en een badkamer met bad met douchescherm, wc en lavabomeubel.
In één slaapkamer is er een luik dat rechtstreeks toegang geeft tot de garage en de mogelijkheid om een 2de badkamer te maken. De ruime zolder is bereikbaar...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op