Villa te koop

650000€

3 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 11389869
Immoweb code : 11389869

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
292 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Centraal gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers in Herent

Centraal gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers in Herent

In een woonerf met gezellig binnenplein vind je deze driegevel woning gebouwd door Kwadraat. De woning is luxueus afgewerkt, volledig instapklaar en is met een EPC score A klaar voor een energiezuinige toekomst. Word jij de nieuwe eigenaar?

De ligging is een grote troef. Dit vlakbij het centrum van Herent met alle winkels, scholen en apotheker op wandelafstand, met een vlotte verbinding naar de E314, naar de fietsostrade en het treinstation an Herent & Wijgmaal. Kortom: een fantastische mobiliteitsscore.

Via de inkomhal, met een apart toilet, kom je in de open keuken terecht. De hoge plafonds, grote raampartijen en de ingemaakte kasten zorgen voor een perfecte combinatie van huiselijke sfeer en gezelligheid. De groen omheinde tuin, met rozen, heide en bessen, helpen hier uiteraard bij. Heb je geen groene vingers, dan is er nog steeds het aangelegde terras waarop je rustig kan vertoeven.

Aansluitend aan de keuken heb je een berging die doorgang geeft naar de inpandige garage. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig voor wasmachine en droogkast en kan er uiteraard ook een wagen of een aantal fietsen worden geplaatst..

Eerste verdieping: een ruime leefruimte met parketvloeren. Let hier zeker op de mooie glazen ballustrade die zorgt voor een veilige afsluiting en een mooie lichtinval.

Tussenverdieping: De eerste slaapkamer (dewelke momenteel gebruikt wordt als bureau/fitnesskamer)

Neem contact op