Villa te koop

695000€

5 slaapkamers 349 vierkante meters

Immoweb code : 11405927
Immoweb code : 11405927

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
349 vierkante meters bewoonbare ruimte
6597 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met 5 slpks met prachtige tuin en weiland

Deze perfect onderhouden villa met prachtige, aangelegde tuin is gelegen op een uniek perceel van maar liefst 6597 m², op een boogscheut van Leuven en vlakbij alle belangrijke invalswegen.
Deze tijdloze villa met als bouwjaar 1983 en nuttige bewoonbare oppervlakte van maar liefst 349 m² omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte, een bureau, een riante living van maar liefst 50 m² met aansluitend een ingerichte leefkeuken. Verder zijn er nog 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer, een toilet, 2 praktische bergruimtes en grote inpandige garage voor 2 wagens aanwezig. Op de eerste verdieping beschikt deze instapklare villa over een ruime overloop, 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Tevens is dit eigendom voorzien van 2 grote functionele bergzolders. Een van de vele pluspunten van deze instapklare woning zijn de mooie en perfect georiënteerde tuin met achterliggend weiland en de grote bewoonbare oppervlakte. Bovendien is dit eigendom ook uitermate geschikt voor vrije beroepen, paardenliefhebbers en dergelijke meer.
Kortom, deze villa heeft absoluut comfort en tot rust komen hoog in het vaandel staan, ideaal om letterlijk en figuurlijk elke dag te onthaasten, thuis, in een eigen oase van rust! Een echte aanrader.

Neem contact op