Villa te koop

649000€

3 slaapkamers 332 vierkante meters

Immoweb code : 11207752
Immoweb code : 11207752

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
332 vierkante meters bewoonbare ruimte
1090 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen villa op 10a90ca

Centraal gelegen villa op een perceel van 10a90ca met ruim magazijn.

Gelegen op de verbindingsweg tussen Morkhoven en Voortkapel met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de verbindingswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E313 vlot bereikbaar.

U betreedt deze prachtige villa via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de aparte bureau en de leefruimte. De leefruimte, bestaande uit de woonkamer met gashaard, grote eetkamer en open keuken geniet door de vele grote raampartijen van aangenaam veel lichtinval. De keuken is uitgerust met een amerikaanse koelkast, microgolf, oven, elektrische kookplaat en een vaatwasmachine. Vervolgens bereikt u de berging/wasplaats met naastliggend de eerste badkamer, die is uitgerust met inloopdouche, ligbad en een enkele wastafel. Tussen de berging en de badkamer bevindt zich het tweede toilet.

Via de vaste trap bereikt u vervolgens de eerste verdieping die toegang verleent aan drie ruime slaapkamers en de tweede badkamer. Deze is tevens uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet. Via de derde slaapkamer kan u op zolder gaan, die in combinatie met de grote kelder, voor voldoende bergruimte zorgt. Verder is er in de kelder ook plek voor twee wagens.

Achteraan het perceel bevindt zich een grote, vergunde, garage die perfect dienst kan doen als een magazijn. Tot slot maakt het prachtig ruim terras dit geheel compleet!

Extra:

Neem contact op