Villa te koop

4 slaapkamers 500 vierkante meters

Immoweb code : 10206151
Immoweb code : 10206151

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
500 vierkante meters bewoonbare ruimte
1254 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve moderne villa met praktijkruimte

Deze luxueuze villa bevindt zich in een extreem rustige en landelijke woonomgeving in een uithoek van het Pajottenland. De aansluiting met de A8 is slechts zo’n 5 min verwijderd zodat Halle, Brussel en Doornik gemakkelijk bereikbaar zijn.

Deze strakke moderne villa werd recent opgetrokken (bouwjaar 2008) op een landelijk terrein van bijna 13a in een doodlopende straat.

Deze imposante villa heeft een exceptionele beleving door haar grootte, opbouw en modern comfort. Alle open leefruimtes van deze exclusieve villa werden georiënteerd met zicht op de achtergelegen tuin en omliggende open velden en kouters.

Deze exclusieve villa werd ontworpen door een gerenommeerd architectenbureau. Enkel de meest kwaliteitsvolle materialen en systemen werden gebruikt. De smaakvolle ingerichte leefruimtes creëren een gezellig en comfortabel woongevoel. De grote glaspartijen en perspectieven zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten, maximaal lichtinval en zorgen bovendien voor een levendig gevoel van ruimtelijkheid. Deze openheid komt terug doorheen de ganse woning.

De totale woonoppervlakte bedraagt zo’n 500m² (inclusief kelderverdieping). In totaal zijn er 4 slaapkamers, 2 badkamers, alsook een separate praktijkruimte met wachtzaal, te bereiken via een aparte zijingang. Aldus is deze woning ook meteen geschikt voor het uitoefenen van en vrij of zelfstandig beroep.

Alle comfort- en veiligheidsvoorzieningen werden vakkundig geïntegreerd in de stij

Neem contact op