Villa te koop

1950000€

13 slaapkamers 950 vierkante meters

Immoweb code : 9970172
Immoweb code : 9970172

Overzicht

13 slaapkamers
6 badkamers
950 vierkante meters bewoonbare ruimte
10002 vierkante meters grond

Omschrijving

Hoeilaart - Historisch herenhuis - Uitzonderlijk pand

Barnes Brabant presenteert dit prachtige herenhuis op ongeveer een hectare grond, prachtig beplant met bomen en bloemen, ideaal gelegen dicht bij alle voorzieningen.

Dit prestigieuze huis was een van de kroonjuwelen van Engeland. Het biedt een woonoppervlakte van 950m2, als volgt ingedeeld:

Op het gelijkvloers een grote inkomhal met open haard, vestiaire en gastentoilet, bibliotheek, living met open haard, volledig ingerichte open keuken met ontbijthoek, bijkeuken/wasplaats, een garage voor 3 wagens, een dienstentree, drie burelen en een semi-uitgeruste servicekeuken en een toilet.

Op de 1e verdieping leidt een grote overloop naar 7 ruime slaapkamers en 4 badkamers. Op de 2e verdieping leidt de n achthal naar 6 slaapkamers en twee badkamers. Op de 3e verdieping ontdek je een grote geïsoleerde zolder.

Afronding zijn een verwarmd buitenzwembad met warmtepomp, talrijke opslagkelders, centrale verwarming op gas, houten kozijnen met dubbele beglazing, conforme elektriciteit, een waterontharder, een alarmsysteem, buitencamera's, gepantserde deuren, regenwaterreservoir, luiken.

Voor geschiedenisliefhebbers is dit het voormalige eigendom van de koningin van Engeland. Dit was 30 jaar de trotse eigenaar, het diende als residentie voor Britse ambassadeurs. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de plaats gevorderd door de Duitsers, in dit huis werden ongeveer vijftig Britse piloten verborgen en dus gered door het ve

Neem contact op