Villa te koop

725000€

4 slaapkamers 292 vierkante meters

Immoweb code : 11333691
Immoweb code : 11333691

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
292 vierkante meters bewoonbare ruimte
840 vierkante meters grond

Omschrijving

E-peil: bijna B ! Ruime gezinswoning 4 slpks. op 840 m², do

E-peil: bijna B (203 kWh/m² jaar) ! Ruime gezinswoning 4 slaapkamers op perceel van 840 m²

Ligging: Deze moderne en karaktervolle gezinswoning is gelegen in een doodlopende straat, op wandelafstand van Hoogstraten centrum, winkels, scholen, etc., vlotte verbinding naar de E19.

Indeling: Op het gelijkvloers is de woning voorzien van een inkomhal met ingebouwde vestiaire, gastentoilet met lavabo, bureau, inpandige dubbele garage met fietseningang, royale leefruimte met aansluitend de keuken ( inductie kookplaat en oven van Siemens, vaatwasser Miele, ijskast met diepvries van Liebherr en dampkap Novy ) en wasplaats met zij-ingang (voorzien van opbergkasten, linnenkoker, spoelbak, aansluiting wasmachine en droger). Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers ( 3 met lavabo ), apart toilet met lavabo, nieuwe badkamer ( 2012 ) met dubbele wastafel, douche, handdoekendroger en ingebouwde kasten. De bergruimte geeft ook toegang naar de zolder.

Bijzonderheden: 22 zonnepanelen (5.28 kWh/jaar) met groene stroom certificaten en zonneboiler, vloerverwarming living en keuken,CV condensatieketel, regenwaterput 7.000L, kelder en kruipkelder onder gehele woning, alles geïsoleerd. Overdekt terras met elektrische zonnewering, vijver. Houten pergola, aangelegd in 2018, achter in de tuin. De woning werd opnieuw geschilderd in 2015.

Bew. opp indicatief Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom

Neem contact op