Villa te koop

1050000€

6 slaapkamers

Immoweb code : 10834480
Immoweb code : 10834480

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
1525 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige Franse villa op toplocatie

Op de rand van de bloemetjeswijk in Hove treffen we deze villa uit 1958. In deze residentiële buurt woont u rustig maar blijft u genieten van een vlotte bereikbaarheid. Winkels, scholen, belangrijke uitvalswegen zijn allemaal in de directe nabijheid, zelfs hartje Antwerpen is vlot te bereiken met de fiets of trein. De woning beschikt over 6 slaapkamers, 1 bureauruimte en 2 badkamers alsook een dubbele garage met twee opritten. Dankzij het zuid georiënteerd perceel kan u genieten van de zon in de ruime tuin met zwembad. Zeer soliede constructie, ideaal voor grote gezinnen. Woon-werk is absoluut ook een mogelijkheid. Deze woning is zeker het bezoeken waard en is perfect voor gezinnen die een woning naar hun eigen wensen willen renoveren.Ruim perceel van 1525 m² en woning van 345 m² (incl. garage en zonder kelder en zolder).

Indeling gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte; leefruimte/eetkamer met openhaard; tuinkamer/leefruimte met openhaard; bureauruimte; Ruime keuken met ontbijtruimte; bijkeuken; garage.
1ste verdieping: zes slaapkamers (waarvan vijf met zicht op de tuin); badkamer (1) met ligbad, bidet en dubbele wastafel; badkamer (2) met ligbad en enkele wastafel. Verder beschikt de woning over een ruime kelder (53 m²), ruime bergzolder en tuinhuis.


P-score: D - G-score: A

Neem contact op