Villa te koop

425000€

3 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 11337070
Immoweb code : 11337070

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
489 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa (127m²) op een perceel van 489m² op toplocat

Karaktervolle villa (127m²) voorzien van 3 slaapkamers, ruime tuin en garage op een perceel van 489m² biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Hove!

Ligging: Residentieel, rustig maar toch centraal gelegen op toplocatie te Hove nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, nachthal, masterbedroom, 2 gastenkamers, tuin en garage.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met vestiairekast, deze geeft u toegang tot de leefruimte voorzien van openhaard. De leefruimte biedt toegang de ruime, lichtrijke en deels-geïnstalleerde keuken. De badkamer bevindt zich op het gelijkvloers en is voorzien van een zitbad, gastentoilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de nachthal kom je terecht in het slaapgedeelte van de woning met een twee ruime masterbedrooms en een gastenkamer. Tot slot beschikt de woning nog over een ruime en aangelegde tuin met terras en een ruime oprit met toegang tot de garage.

Kortom: Charmante villa (127m²) biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Hove!

Bijzonderheden:
- karaktervolle villa
- uitbouwmogelijkheden
- ruime Zuid-tuin
- oprit voor meerdere wagens
- garage
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 785 kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op