Villa te koop

859000€

3 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 11296967
Immoweb code : 11296967

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
760 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek Passiefhuis -Minimalistisch Ontwerp, Prachtige Ligging

Deze zeer ruime vrijstaande passiefwoning biedt een prachtig uitzicht op het omliggende natuurgebied. Ondanks de rustige ligging zijn zowel Waver, Brussel als Leuven zeer vlot bereikbaar. Het minimalistische en industriële ontwerp omvat onder andere muren, plafonds (met een hoogte van 3,15 meter!) en vloerafwerking in glad beton. De open-plan leefruimte beschikt over een premium keuken met een Quooker kokend- en gekoeld bruiswaterkraan, keramische werkbladen en een afzonderlijke stoom- en combioven. De hele woning is voorzien van maatkasten, waardoor de opbergmogelijkheden eindeloos zijn. De half ondergrondse nachtverdieping biedt zelfs tijdens de langste hittegolven een aangenaam slaapcomfort. Op deze verdieping vind je 3 slaapkamers, een ingerichte gemeenschappelijke dressing, 2 badkamers en een grote polyvalente nachthal. De woning beschikt over 2 bergruimtes.
Dit passiefhuis voldoet aan de hoogste standaarden: een compact ontwerp, dikke isolatie, driedubbele beglazing en een perfecte luchtdichtheid zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Een geothermische warmtepomp, 7600 Wp aan zonnepanelen, een thuisbatterij en een slimme laadpaal zijn aanwezig.
In de voortuin werden grote Japanse esdoorns aangeplant, die op natuurlijke wijze voor de nodige privacy zorgen. Er is parkeergelegenheid voor 5 auto’s. De achtertuin biedt uitzicht op bossen en natuurgebied en beschikt over een basketveld met een sportvloer en officiële belijning.
Contacteer ons voor verdere informatie.

Neem contact op