Villa te koop

549000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11330413
Immoweb code : 11330413

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
932 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig afgewerkte villa met praktijkruimte en wellness op…

In de Diksmuidseweg, nabij het centrum van Ieper, treffen we deze luxueuze villa aan. Dankzij de centrale ligging van de woning ben je in een mum van tijd in het hartje van Ieper. Zo zijn scholen, openbaar vervoer, lokale winkels, supermarkten en andere faciliteiten binnen handbereik. Alsook is er een vlotte verbinding naar de Noorderring van Ieper en ben je op minder dan 5 minuten op de A19.

De indeling van de woning is als volgt. Via de royale inkomhal komen we terecht in de woon- en eetkamer met gezellige gaskachel. Verder vinden we de volledig ingerichte keuken terug. Zowel hier als in de leefruimte kan men van heel wat licht genieten dankzij de grote raampartijen met zicht op de zuidwestgerichte tuin. Buiten kunnen we in alle rust genieten van een magnifiek zicht op het zonnige terras. De Buiten is alsook een carport/bergruimte terug te vinden

Op het gelijkvloers hebben we verder nog een dubbele garage, 2 praktijkruimtes (waarvan 1 met mezzanine), een technische ruimte en een wellnessgedeelte. De wellnessruimte is voorzien van een massageruimte, zitruimte met keuken, Finse sauna, stoomcabine, dubbel bed, inloopdouche en apart toilet. Als kers op de taart wacht hier buiten op ons nog een fijne verrassing, namelijk een knus buitenterras met houtverwarmde Dutch Tub en prachtig uitzicht op de velden! Zowel de praktijkruimte, de wellnessruimte als de woning hebben een aparte ingang langs de buitenkant van de woning.

Vervolgens nemen we je mee naar boven. Hier zijn maar …

Neem contact op