Villa te koop

399000€

3 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 11332451
Immoweb code : 11332451

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
697 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige villa met 3 slaapkamers en gigantische zolder in ee…

In een doodlopende rustige straat in Boezinge treffen we deze statige villa terug. Dankzij de ligging van het pand ben je in een mum van tijd in het hartje van Boezinge, maar met de auto ook in 10 minuten in het centrum van Ieper of op weg naar de kust.

De indeling van de villa is als volgt. Via de ruime inkomhal komen we in een ruime leefruimte met veel lichtinval dankzij de vele raampartijen. Aansluitend aan de leefruimte treffen we de volledig ingerichte keuken terug. Terug in de hal kunnen we verder naar de drie slaapkamers en de ruime badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo en douche. In de hal bevindt zich ook een apart toilet.

Vervolgens kunnen we via de keuken verder naar een ruime bergruimte/wasruimte met aansluitend de garage. In de garage is drijfkracht voorzien wat ideaal is voor het opladen van een elektrische auto. Hier kan men tevens de kelderruimte betreden, deze kan gebruikt worden voor extra stockage. Vanuit de garage hebben we bovendien ook toegang tot een gigantische zolder van 115 m².

Ben je op zoek naar een prachtig, statige villa in Boezinge met diverse mogelijkheden? Dan is dit je kans! Aarzel niet, leg vandaag nog je afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Troeven
* Statige villa
* Doodlopende straat
* Zuidgerichte tuin
* Garage
* Gigantische zolder


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wug: Woonuitbreidingsgebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elek…

Neem contact op