Villa te koop

* 595000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11295091
Immoweb code : 11295091
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
800 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige nieuwbouwwoning met 3 slpks

Vrijstaande nieuwbouwwoning op perceel van 800 m² op een gunstige locatie nabij de centra van Itegem en Heist-op-den-Berg.

Deze verrassend ruime woning is centraal gelegen in een groene omgeving, maar heeft een uitstekende verbinding richting Hulshout, Herenthout en Heist-op-den-Berg waar verdere connecties mogelijk zijn.

We betreden het perceel langs de ruime oprit dewelke plaats biedt voor meerdere wagens. Via de voordeur betreden we de inkomhal voorzien van gastentoilet. De ruime lichtrijke leefruimte geeft een doorgang tot de volledig hyper geïnstalleerde open keuken met alle hedendaags comfort alsook ruim keukeneiland en eetplaats. Aansluitend is er een geriefelijke berging/wasplaats met technische ruimte aanwezig. Dit alles met veel raampartijen voor een maximale lichtinval. Vervolgens bieden zowel de leefruimte als keuken een toegang tot het terras via schuifraam.

De traphal met geïntegreerde led-nachtverlichting brengt ons tot het verdiep, waar we een open ruimte vinden in de nachthal deze dienst kan doen als bureau, masterbedroom met ensuite dressing en badkamer voorzien van ligbad en douche alsnog 2 ruime slaapkamers, 2e badkamer en apart toilet.

Verder is er de aanwezigheid van een aangelegd terras dat uitgeeft op de prachtige tuin.

Bijzonderheden: warmtepomp in combinatie met zonnepanelen EPC A, grote glaspartijen, prachtige afwerkingsgraad met uitzonderlijke duurzame materialen.

Graag meer informatie? 015 36 35 34 - info@vebo...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op