Villa te koop

359000€

3 slaapkamers 241 vierkante meters

Immoweb code : 11277558
Immoweb code : 11277558

Overzicht

3 slaapkamers
241 vierkante meters bewoonbare ruimte
960 vierkante meters grond

Omschrijving

Statig gebouwde villa met zonnige tuin, terras en 2 garages

Deze prachtige vrijstaande woning met drie slaapkamers (mogelijkheid tot vier) bevindt zich op een royaal perceel van maar liefst 960 m², en biedt een bewoonbare oppervlakte van 241 m². de woning is een perfecte staat van onderhoud.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime entree met een gastentoilet, een lichtrijke eetruimte die naadloos overgaat in de woonkamer,
Een trap leidt naar de mezzanine op de bovenverdieping. Verder beschikt de woning over een goed uitgeruste keuken met aangrenzende berging en een aangebouwde veranda. Ook is er een inpandige garage met een geautomatiseerde sectionale poort met wasruimte en extra bergplaats.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u een overloop, een volledig gerenoveerde badkamer met toilet, wastafelmeubel, inloopdouche en ligbad, evenals drie ruime slaapkamers. Alle vensters zijn voorzien van vliegenramen.
Er is de mogelijkheid om heel makkelijk een vierde slaapkamer te creëren in de momenteel open mezzanine.

De woning beschikt verder over meerdere zonneterrassen, extra parkeergelegenheid, een gemetste barbecue en een tuinschuur. De tuin is volledig omheind en heeft meerdere zijtoegangen. Er is een automatische zonneluifel voorzien aan het grote terras.

+ Gelegen in een residentiële wijk
+ Vlakbij de E403, het Frunpark, scholen, ziekenhuizen en het centrum van de stad
+ 2 x 10.000L regenwater
+ Vernieuwde badkamer met ligbad en douc

Neem contact op