Villa te koop

1495000€

6 slaapkamers 465 vierkante meters

Immoweb code : 11395702
Immoweb code : 11395702

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
465 vierkante meters bewoonbare ruimte
12395 vierkante meters grond

Omschrijving

Bijzonder landhuis te Jabbeke

Bent U op zoek naar een comfortabel landhuis, met alle voordelen van het wonen in de buurt van een kleinschalig dorp, maar ook alle gemakken van het wonen vlak bij de stad? Dan nodigen wij U van harte uit om kennis te komen maken met deze unieke woning aan de Weststraat 49a te Jabbeke.
Aan het eind van de 100 meter lange oprijlaan, vindt U dit unieke landhuis. Het biedt een combinatie van elegantie en comfort in een oase van ruimte en rust omzoomd door een landelijke aangelegde tuin, weide en bos.
Het pand is uitermate geschikt voor een echte natuurliefhebber!

Met zijn weelderig groen geniet U van een maximale privacy, terwijl U toch binnen handbereik bent van het dorpscentra van Jabbeke en sportgelegenheden. Gunstig gelegen in de nabijheid van de E40, biedt het een uitstekende verbinding met de kustzone, Brugge, het hinterland en richting Frankrijk.
Het landhuis biedt een bijzondere woonervaring, maar ook een unieke verbinding met de natuur, waardoor het een prachtige plek is om te wonen, ontspannen en te genieten van het beste wat het leven te bieden heeft.
Het landhuis heeft een woonoppervlakte van 465m² met riante woonvertrekken en een grondoppervlakte van maar liefst 12.395m². De hoofdvleugel is in een traditionele bouwstijl aangebouwd. Momenteel biedt het pand 6 slaapkamers en 2 badkamers. 

De woning geniet van volgende indeling:
Bij binnenkomst via de inkomdeur betreedt men een hal met vestibule, het aansluitende toilet en een trappenhuis die...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op