Villa te koop

920000€

3 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11357988
Immoweb code : 11357988

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
928 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa charmante à vendre

Charmante villa te koop in Jette! Dit prachtige pand, gelegen op 9 hectare grond, ligt in een aangename woonwijk.
Bij binnenkomst word je begroet door een hal die leidt naar een lichte woonkamer. De woonkamer bestaat uit een comfortabele zithoek en een eethoek, die leidt naar een volledig uitgeruste keuken. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot het terras en de prachtige tuin. De nachthal leidt naar twee slaapkamers, een badkamer en doucheruimte, een studeerkamer die gebruikt kan worden als kleine slaapkamer en een garage.
Boven is de master suite met een eigen badkamer, een oase van rust en privacy. De zolder van de villa biedt ook mogelijkheden voor het maken van 1 of 2 extra slaapkamers.
De ramen zijn gemaakt van Afzelia-hout van topkwaliteit en voorzien van dubbele beglazing. De kroonlijsten van het huis zijn gemaakt van duurzaam cederhout van hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan de charme van de villa. De villa heeft ook 24 fotovoltaïsche panelen.
Deze woning is altijd perfect onderhouden en verkeert in uitstekende staat. De combinatie van charmante architectuur, functionele indeling en hoogwaardige materialen maakt het een ideaal huis voor mensen die op zoek zijn naar comfort.
Bel 02 460 42 01 voor een bezichtiging.

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op