Villa te koop

950000€

5 slaapkamers 347 vierkante meters

Immoweb code : 11280731
Immoweb code : 11280731

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
347 vierkante meters bewoonbare ruimte
1684 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa met 5 slaapkamers in de wijk 'Ter Bronnen' i

Prachtige villa met 5 slaapkamers in de wijk 'Ter Bronnen' in Kampenhout

Via de inkomhal, met apart toilet, kom je in de zeer ruime woonkamer met prachtig zicht op de west-gerichte tuin met terras. Dankzij de grote ramen geniet je van veel natuurlijke lichtinval. Je open haard zorgt voor de nodige warmte en gezelligheid tijdens de koude winterdagen. Aansluitend aan de woonkamer, de keuken uitgerust met alle comfort. Hier heb je de mogelijkheid om ook je eettafel te plaatsen.

Verder via de inkomhal: een extra ruimte om je eigen home-office te creeëren.Ook beschik je over een dubbele garage, een extra berging met de technische installatie, en een tweede berging.

Via de trap naar de eerste verdieping, met in de nachthal een 2de toilet. Verder heb je 5 slaapkamers, alsook een badkamer met een enkele wastafel en combinatie bad/douche. De Master Bedroom beschikt over een aparte dressing met ingemaakte kasten en een badkamer met dubbele wastafel, toilet, bad & douche.

De woning beschikt bovendien nog over een kelder.

Genieten kan je in de groen omgeven west-gerichte tuin met ruim terras. De tuin is omringd door talloze bomen en struiken die zorgen voor privacy en een oase van rust. Met het natuurreservaat 'Torfbroek' achter de hoek heb je nog meer groen in de buurt om van te genieten.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk met een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Antwerpen & Brussel. Bovendien vindt je tal van winkels en s

Neem contact op