Villa te koop

975000€

4 slaapkamers 365 vierkante meters

Immoweb code : 11401549
Immoweb code : 11401549

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
365 vierkante meters bewoonbare ruimte
2140 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 06/02/2024

Omschrijving

Prachtig vernieuwde villa met 4 slaapkamers, zwembad en g...

Prachtig vernieuwde villa met 4 slaapkamers, zwembad en grote tuin in Kapellenbos!

Deze unieke villa is gesitueerd op een zeer gegeerde locatie in Kapellenbos, op slechts 1,5 km van Heide-Centrum. De villa geniet van een uiterst rustige en groene omgeving, terwijl deze zich toch nabij alle nodige voorzieningen bevindt zoals uitstekende scholen, winkels en recreatieve faciliteiten. Deze vernieuwde woning is voorzien van een verwarmd zwembad met bijgebouw (potentiële werkruimte) en een heerlijke, idyllische tuin die u in een park doet wanen. 

Eind 2020 onderging het eigendom een grondige renovatie waarbij nieuwe aluminium ramen en deuren, vernieuwde elektriciteit, deels nieuwe radiatoren, nieuwe bezetting en isolatie werden geïnstalleerd. Het zwembad is voorzien van een vaste trap, een nieuwe liner alsook een automatische chloor en PH regelaar. Het zwembad biedt de ideale omgeving om te ontspannen en tot rust te komen.

U betreedt de villa via de mooie inkom met een prachtige authentieke tegel, deze brengt u in de ontvangstruimte. Deze is smaakvol ingericht met visgraatparket die een warm en uitnodigend gevoel geeft. De grote raampartijen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor de ruimte nog helderder en luchtiger aanvoelt. Hiernaast bevindt zich de riante leefruimte met openhaard dewelke een uiterst gezellige sfeer creëert. 
De eetkamer beschikt over vloerverwarming en leidt u naar de volledig geïnstalleerde open keuken. Deze is ui...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op