Villa te koop

1120000€

3 slaapkamers 271 vierkante meters

Immoweb code : 11137261
Immoweb code : 11137261

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
271 vierkante meters bewoonbare ruimte
1232 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne nieuwbouw villa van 271 m2 op toplocatie

In de Voetbeeklaan te Kapellen treffen we deze prachtige nieuwbouwvilla. Met vloeroppervlakte van 271 m² biedt deze eigentijdse woning een perfecte combinatie van ruimte, stijl en comfort. Met drie ruime slaapkamers, twee moderne badkamers, een inpandige garage en een zorgvuldig ontworpen indeling, is dit huis ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar het perfecte thuis.

Geniet van de zonnige ligging met een zuidelijke oriëntatie, waardoor de villa baadt in natuurlijk licht. De woning is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en beschikt over een energiezuinig pakket met een geavanceerd warmtepompsysteem, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D. Het resultaat is een milieubewuste en kostenbesparende levensstijl.

Daarnaast wordt comfort naar een hoger niveau getild met vloerverwarming en een rustgevende sfeer dankzij de rustige ligging in een vriendelijke buurt. De prachtige perceel van 1.232 m² biedt een oase van groen en privacy.

De woning kan nog verder aangepast worden aan uw persoonlijke voorkeuren. Zo is een zwembad, volwaardige kelder en lift mogelijk mits meerprijs.

Grondaandeel: 540.000 euro
Constructieaandeel: 580.000 euro

Indien U voldoet aan de voorwaarden kan u de grond kopen aan 1% registratiebelasting en de constructie bouwen aan 6% BTW. Neem vandaag contact op voor meer inlichtingen.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op